Danes je 06 sep 2010, 20:44

Časovni pas: UTC + 1 ura [ DST ]

Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 183 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Re: Maribor
OdgovorObjavljeno: 29 jan 2010, 11:03 
YEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIP
Odsoten
Uporabniški avatar
Kraj: Ljubljana
Ugled: 16
anze je napisal/-a:
jst res že tok pogrešam fuzbal:)
in spet derbije olimpije in maribora :D
upam da bo kmalu 6 marec in začetek drugega dela v prvi slovenski nogometni ligi ;) :D

Pogrešam nogomet na sploh pa zaradi mene, če igrajo proti Primorju..Sam da je fuzbal pa da igra NK OLIMPIJA!

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 29 jan 2010, 14:44 
YEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIP
Odsoten
Uporabniški avatar
Ugled: 8
LegiaLjubljana je napisal/-a:
anze je napisal/-a:
jst res že tok pogrešam fuzbal:)
in spet derbije olimpije in maribora :D
upam da bo kmalu 6 marec in začetek drugega dela v prvi slovenski nogometni ligi ;) :D

Pogrešam nogomet na sploh pa zaradi mene, če igrajo proti Primorju..Sam da je fuzbal pa da igra NK OLIMPIJA!

:lol: :lol: res je:)

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 05 feb 2010, 19:26 
YEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIP
Prisoten
Uporabniški avatar
Kraj: Celje
Ugled: 48
Citiram:
Kapetan mlade slovenske reprezentance do 21 let, Rene Mihelič, bo v prihodnosti branil barve portugalskega Nacionala, s katerim je podpisal petletno pogodbo.

Pridružil se bo slovenskemu reprezentantu Nejcu Pečniku.

k njim bo odšel po tej sezoni ;) cena naj bi bla nekje 1M do 1,3M ... za prodajo naj bi bil razlog dolg iz preteklosti ...

Očitno Zahovič res postavlja kvalitetne temelje v klubu ;) ... gj

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 14 feb 2010, 20:03 
YEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIP
Odsoten
Uporabniški avatar
Kraj: Maribor
Ugled: 59
Citiram:
Prijateljska tekma na domačem igrišču
MARIBOR – SLAVEN BELUPO 2:0 (1:0)

13.2.2010 Prijateljska tekma, igrišče z umetno travo v Ljudskem vrtu. 150 gledalcev. Sodniki: Gostenčnik, Ploj in Velički.

Strelca: 1:0 Plut (16), 2:0 Školnik (80)

NK MARIBOR: Ranilovič – Anđelkovič (od 65. Majer), Džinič (od 65. Samardžič), Filekovič, Mejač – Bačinovič, Mertelj (od 65. Školnik), Mezga (od 65. Spahič), Mihelič – Plut (od 65. Jelič), Bunderla.
Trener: Darko Milanič.

SLAVEN BELUPO: Rodić, Čaval, Rogulj, Poldrugač, Marčić, Šafarić, Posavec, Purić, Nynkeu, Vojnović, Tepurić. Igrali so še: Pelin, Bubnjić, Papa, Jakšinić, Gregurina, Ledinski, Poredski.
Trener: Zlatko Dalić.

Vreme se je usmililo in omogočilo izvedbo predvidene sobotne prijateljske tekme ob prijetni temperaturi, na očiščenem igrišču z umetno travo v Ljudskem vrtu. Predstava je uspela, dvoboj s hrvaškim prvoligašem iz Koprivnice, ki igra zelo agresivno, je dosegel namen.
Naši nogometaši so bili podjetnejši in si priigrali več priložnosti, Slaven Belupo na drugi strani ni spravil vratarja Raniloviča na večjo preizkušnjo. Mrežo gostov sta zatresla Plut in Školnik, vmes pa je še Bunderli veselje preprečila vratnica. Prvi zadetek je dosegel Plut v 16. minuti po natančni podaji Bačinoviča, ki je s polovice igrišča poslal imeniten preložek v kazenski prostor, Vito pa je spretno sprejel žogo in jo z levo nogo poslal mimo vratarja Rodića. Zasluženo zmago je v končnici tekme potrdil Školnik. S prodorom po levi strani je delež prispeval Jelič in spravil žogo do Školnika, ki je z desno nogo s pomočjo vratnice spravil žogo v mrežo.

Maribor je med zimskim premorom zmagal kar nekaj tekem,kar je zame dober dokaz da bomo lahko mirne duše štartali na naslov prvakov :) SE BO SPET URESNIČILO: VIOLICE CVETIJO POMLADI! Sam vrjamem da se bo in obetamo si lahko trd boj NK Maribora,Kopra,in Olimpije,ter Rudarja do samega konca imamo še 4 ekipe,katere bi lahko zmagale,najlepše izhodišče ima Koper.A Maribor mu sledi. Še malo do tekme z Domžalami,potem pa pride Koper,proti kateremu smo zmagali in izgubili to sezono,sam upam vsaj na točko :)

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 27 feb 2010, 23:29 
YEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIP
Odsoten
Uporabniški avatar
Ugled: 98
In začelo se je lepo. Zmaga z 3:2 v gosteh proti Domžalam! Upam, da se niz zmag v ligi nadaljuje!

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 28 feb 2010, 00:34 
YEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIP
Odsoten
Uporabniški avatar
Kraj: Staples Center
Ugled: 40
Škoda edino, da je Koper zmagal :D

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 28 feb 2010, 01:46 
Odsoten
Uporabniški avatar
Tuni je napisal/-a:
Škoda edino, da je Koper zmagal :D

Več kot škoda. -.-

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 28 feb 2010, 02:34 
YEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIPYEARS_OF_MEMBERSHIP
Odsoten
Kraj: Prevalje
Ugled: 14
Sicer pa bodo imeli Mariborčani že v soboto lepo priložnost, da se Koprčanom povsem približajo, ko jih bodo pričakali na Ljudskem vrtu :D

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 01 mar 2010, 09:17 
Odsoten
Uporabniški avatar
Se strinjam z vsemi...
Maribor je prikazal lepo igro čeprav pa je imel zelo dosti napak...

Najbolj me je razjezila naša obramba,ki je Marku Raniloviču naredila mnogo težav...
Slabo pokrivanje 1 na 1,kar nekaj izgubljenih žog v sredini,ter M.Tavares...Lepo so mu igralci podali,sam je šel in sprožil iz kakih 25 m,sam sem mnenja da bi moral iti v sredino in poizkusiti z tem kar (hvala bogu) ni uspelo Rakoviču.

Škoda je da je Koper zmagal,a sreča da je olimpija remizirala :D

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 01 mar 2010, 17:47 
Odsoten
Uporabniški avatar
Evo pa sedaj sem še se spomnil...

Igrišče na Domžalskem športnem parku je KATASTROFALNO... Dobesedno njiva,kar lepo se je videlo da ko je žoga priletela v tisti kup zemlje se ni odbila tako kot je to na travi,temveč se je skoraj ustavila (oz počasi kotalila naprej).

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 07 mar 2010, 17:09 
Odsoten
Uporabniški avatar
Koper : Maribor v LV

2:2 (1:1) :cry:

Glavni sodnik: Davor Drečnik. Pomočnika: Primož Arhar in Marko Stančin. Četrti sodnik: Aleksander Likič.

Strelci: 0:1 Božičič (8), 1:1 Plut (44), 2:1 Tavares (50) ,2:2 Polovanec (55)

0:1 Božičič (8)
Prvi koprski udarec proti vratom in vodstvo gostov. Po predložku z desne strani se je žoga odbila do Božičiča, ki jo je s 14 metrov poslal v levi kot skozi gnečo igralcev. :(

1:1 PLUT (44)
Izenačenje! Po hitri akciji, ki sta jo začela Bačinovič in Mezga, je po udarcu Tavaresa z desne strani, z desetih metrov, Hasič žogo odbil, pritekel pa je Plut in jo spravil v mrežo.

45' - pet minut sodniškega podaljška zaradi daljše prekinitve ob izključitvi Kovačeviča
KONEC PRVEGA POLČASA

2:1 TAVARES (50)
Še ena lepa akcija in nova eksplozija navdušenja na tribunah, zadel je Tavares! Mihelič je podal Mejaču, ta pobegnil po levi strani, poslal imeniten predložek pred gol, kjer je Tavares neoviran z glavo pospremil žogo v mrežo.

2:2 Polovanec (55)
Izenačenje iz najmočnejšega koprskega orožja, prekinitve. Pavlin je izvajal prosti strel, Polovanec pa z udarcem z glavo premagal vratarja Raniloviča.
:o

71' - neverjetno... kaj vse se je zgodilo, žoga pa ni hotela v mrežo... najprej je Hasič ubranil poskus Pluta, žoga se je odbila do Mezge, ta je zadel vratnico, po še enem odbijanju do Tavaresa pa je ob udarcu kapetana žoga na poti v mrežo zadela nekoga od koprskih branilcev

Na žalost nismo uspeli zmanjšati vodstva kopra,borili so se obojni ampak ni bilo uspeha,žal mi je za 71' minuto...Tam mislim da je Maribor zaravil zmago.

Spet pa me je razjezila Mariborska obramba....Filekoviću se vidi da je bil dolgo odsoten,ampak spet slabo Pokrivanje Điniča. Slabo izbijanje žoge se tudi kaže... Se mi samo zdi ali res ne znajo v obrambi napalit žoge čez sredino in se organizirati v obrambi,slabo izbijanje se je videlo v 1. zadetku Kopra,no saj izbijanje je bilo vredu,ampak ni bilo nikogar,ki bi na 14 m od svojega gola dobil izbitek in ga poslal proti napadalcem.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 07 mar 2010, 21:04 
Odsoten
Uporabniški avatar
Škoda, res. Zdelo se mi je, da smo dobro igrali, ampak, če ne gre, ne gre! :?

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 08 mar 2010, 15:14 
Odsoten
Uporabniški avatar
UFCfighter je napisal/-a:

Jap...čista resnica,čeprav so se mi v zadnjih 10 min zdeli panični in brez prave ideje (seveda je težko ko imaš 10 koperčanov v obrambi,ki igrajo kar se da zarto,a vseeno sem si predstavljal ob polčasu bistveno drugače

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 08 mar 2010, 20:05 
Odsoten
Uporabniški avatar
NFL je napisal/-a:

Jap...čista resnica,čeprav so se mi v zadnjih 10 min zdeli panični in brez prave ideje (seveda je težko ko imaš 10 koperčanov v obrambi,ki igrajo kar se da zarto,a vseeno sem si predstavljal ob polčasu bistveno drugače

Sej po eni strani je panika logična! Če igraš s prvouvrščenim v ligi in se čisto zaprejo in vsakič, ko dobijo žogo jo "razpalijo" čez polovico... Pač poskušali so, še bo tekem!

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 09 mar 2010, 21:30 
Odsoten
Uporabniški avatar
NFL je napisal/-a:

Sej po eni strani je panika logična! Če igraš s prvouvrščenim v ligi in se čisto zaprejo in vsakič, ko dobijo žogo jo "razpalijo" čez polovico... Pač poskušali so, še bo tekem!

Se vem ja...
Ampak Maribor z tako kvaliteto,bi lahko brez te panike odigral zadnjih 10 min in bi lažje prišel do zadetka kot pa na tak način,kot so odigrali... Se vem mentaliteta moštva je relativno nizka po tem ko 2 x zadeneš ampak nasprotnik tudi zadene,ter imaš moža prednosti in to moštvo igra res zaprto,seveda so poizkušali ampak. :(

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 13 mar 2010, 19:54 
Odsoten
Uporabniški avatar
Zmaga v zanimivem štajerskem obračunu
BOLJŠI TUDI Z DEVETIMI
NK MARIBOR - LABOD DRAVA 3:2 (1:1)

26. krog. 2500 gledalcev.
Glavni sodnik: Jože Vehar. Pomočnika: Matej Žunič in Rafael Ajdovec.
Četrti sodnik: Miran Bukovec.

Strelci: 1:0 Tavares (17), 1:1 Pavlovič (29, 11m), 2:1 Mezga (70), 2:2 Filipovič (83), 3:2 Mezga (84)

Še postave obeh moštev:

NK MARIBOR: Ranilovič v golu Anđelkovič, Džinič, Filekovič, Mejač v obrambi, Bačinovič, Mezga, Školnik, Mihelič (od 70. Flavio) v sredini, Tavares (od 90. Bunderla), Plut (od 46. Jelič) v napadu.
Klop: Pridigar, Aljančič, Majer, Mertelj, Flavio, Jelič, Bunderla.
Trener: Darko Milanič.

LABOD DRAVA: Fink v golu, Balažic, Lunder, Žilić (od 53. Skubic), Grabus v obrambi, Pavlovič, Kelenc, Zajc (od 80. Filipovič), Ekpoki v sredini, Rakovič (od 46. Fridl), Zilić v napadu.
Klop: Bučar, Filipovič, Zečevič, Skubic, Medved, Fridl, Roškar.

Rumeni karton: Grabus (16), Bačinovič (34), Zilić (34), Lunder (70), Anđelkovič (74), Džinič (86)

Rdeči karton: Filekovič (29), Lunder (72)

Darko Milanič se je odločil za pričakovano začetno enajsterico, prvič pa je v kadru po napovedih tudi Brazilec Flavio. Na klop se vrača po uspešnem okrevanju Aljančič. Na drugi strani gredo Ptujčani v boj z napadalno usmerjeno zasedbo, s številnimi dobro znanimi obrazi.

Vse od prve minute srečanja je prevladoval Maribor. Vse je bilo v znamenju vijolično-rumene.
Prvi poizkus proti golu je zapretil Vito Plut,kjer se je izkazal Fink,nato pa še preprečil lob Reneju Miheliču.

Pritisk domačih se je stopnjeval... Dejan Mezga je v 4. minuti sprožil za las mimo leve vratnice. Armin Bačinovič je bil večkrat uspešen iz kar velike razdalje (spomnimo se derbija Maribor : Olimpija (1:0) kjer je prav on uspešno zaključil iz približno 16-metrov) tokrat pa iz enake razdalje ni bil uspešen.

Sledi pa prva akcija Laboda Drave, Pavlovič (ki je bil še pred nedavnim kreator igre pri Vijoličnih je zaradi negodovanja publike prestopil k Dravi) ta je podal do Epokija,ampak ob soočenju je bil Marko Ranilovič boljši.

1:0 TAVARES (17)
Mreža gostov se je zatresla, iz prostega strela je natančno zadel Tavares. Prav kapetana je med prodorom po desni strani na robu kazenskega prostora ustavil Grabus in si prislužil rumeni karton. Tavares je prevzel vlogo izvajalca in natančno poslal žogo v levi zgornji kot.

Po zadetku se še stopnjuje pritisk domačinov,ampak Fink uspe ubraniti. Najnevarneje je zapretil Mariborski kapetan v 25. minuti.

Dolga podaja proti Ekpokiju, dvoboj Filekoviča in gostujočega napadalca na robu kazenskega prostora, Ekpoki je padel, sodnik Vehar pa pokazal na belo točko in branilca vijoličastih poslal z igrišča. v 29. minuti.

1:1 PAVLOVIČ (11 m)
Zoran Pavlovič pa ni imel težav z spravljanjem žoge v mrežo.

V drugem polčasu v 55.minuti je sledila velika priložnost za Maribor saj je bil Aleš Mejač po dvojni podaji z Marcosom Tavaresom prišel 1 na 1 z golmanom,a Fink se je izkazal še enkrat.

2:1 MEZGA (70)
Tudi v 2. polčasu Maribor ni izgubil inciative,kljub igralcu manj. Flavio je že ob prvem stiku z žogo sodeloval pri akciji za gol, takoj je podal brazilskemu rojaku, Tavaresu, njegov poskus je odbil Fink, v nadaljevanju akcije pa je Mezga z glavo usmeril žogo čez golovo črto.v 70 minuti srečanja.

izključen tudi Lunder, prvi rumeni karton je dobil zaradi ugovarjanja ob zadetku za 2:1, dve minuti pozneje pa je s prekrškom ustavil nevaren prodor gostov,v 72. minuti.

2:2 FILIPOVIČ

Akcijo je začel Pavlovič,podal v 5 meterski prostor,kjer je pritelel Filipovič in pospravil žogo v levi zgornji kot.

3:2 MEZGA (84)
Kakšna tekma, takoj spet gol na drugi strani. Po levi strani je ušel Školnik, poslal žogo pred gol, Mezga pa je ob povratni žogi nameril v levi kot

Zadnja omembe vredna akcija pa je bila v 85.minuti. Po dvojna podaja tokrat v brazilski režiji, Tavares do Flavia, novinec v naših vrstah je imel odprto pot do gola, posredoval je Balažic, Flavio v kazenskem prostoru obležal na tleh, sodnik pa na ogročenje občinstva ni dosodil enajstmetrovke

Maribor je prišel do nove zmage na domačem tere. na žalost ostal brez 2 igralcev a vseeno uspel obdržati kontrolo. In ohraniti točke doma. :D

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 27 mar 2010, 22:18 
Odsoten
Uporabniški avatar
Zdaj pa že lahko rečem, da bi se moral zgoditi čudež, da bi Maribor postal prvak.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 01 apr 2010, 22:51 
Odsoten
Uporabniški avatar
Zdaj pa že lahko rečem, da bi se moral zgoditi čudež, da bi Maribor postal prvak.

vem da si boš mislo da sem umsko zaostal,ampak jaz pa še vseeno mislim da nam bo uspelo.
Vem da je to izjemno težko ampak Hope Never dies,until the end :D
Vrjet moramo v Naš klub in uspelo jim bo,če ne letos pa naslednje leto,ali pa leto pozneje...Enkrat bo zagotovo "spet" napočil naš moment :D

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 01 apr 2010, 23:26 
Odsoten
Uporabniški avatar
NFL je napisal/-a:
vem da si boš mislo da sem umsko zaostal,ampak jaz pa še vseeno mislim da nam bo uspelo.
Vrjet moramo v Naš klub in uspelo jim bo,če ne letos pa naslednje leto,ali pa leto pozneje...Enkrat bo zagotovo "spet" napočil naš moment :D

Kolega, tega nebi nikoli mislil. :D

It ain't over, till it's over!

Ce pa nam ne uspe, pa se spomni himne mojega kluba, ki kar se mene tice velja tudi za moja ostala kluba MB in Partizan.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 03 apr 2010, 22:09 
Odsoten
Uporabniški avatar
Ugled: 35
No Maribor je danes doma izgubil proti Rudarju in sedaj zaostaja že 8 točk za vodilnim Koprom.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 05 apr 2010, 11:23 
Odsoten
Uporabniški avatar
NFL je napisal/-a:

Kolega, tega nebi nikoli mislil. :D

It ain't over, till it's over!

Ce pa nam ne uspe, pa se spomni himne mojega kluba, ki kar se mene tice velja tudi za moja ostala kluba MB in Partizan.

:lol:
Saj (bo) Koper še izgubljal točke (upam)
Bil sem na tekmi. Prvi polčas je bil sorazmerno izenačen ampak po zastreljani 11-metrovki (za katero ne vem če ste videli,da je rekel Milanič da jo naj izvaja "joker",kateri je igral od 1. minute. 2. Polčas je bil izjemen zelo dosti priložnosti za Maribor,iz 3 metrov je izjemen strel ubranil Savič,strelec pa Vito Plut. Savič je bil celo tekmo izjemen,Marko Ranilović je bil kriv za gol,ali pa nespretnost Jeliča (Kdor ne da dobi,saj veste).
Žal mi je bilo da Milanič ni prej dal noter Juniorja,ter Dodleka,katera sta navkljub samo 10 minutam pokazala izjemno igro,sam pa sem mnenja da se ni splačala menjava Bačinoviča za Miheliča,sam sem bil mnenja da bi Bunderla res dosti bolj pomagal v igri. Sam sem slišal med menjavo odličnega Bačinoviča za Miheliča opazko z tribun "Milanić ti rajši sam sebe zamenjaj"
Mihelič očitno nima več podpore publike,saj se je iz tribun privalil glas neodobravanja. Da sem šel na tekmo mi ni žal,saj so naši prikazali odlično igro,ampak niso uspeli zadeti.

Ps. Po moje je bila uvrstitev Jeliča v prvo 11-sterico napaka,saj vsi vemo da Jelič slovi kot naš Joker,ki največ doseže ko pride noter zadnjih 15 minut,tako da bi moral začeti Bunderla. Poleg tega pa bi moral Tavares igrati bolj napadalno,saj se je vračal nazaj po žoge bolj kot Napadalni vezni kot pa Centerfor. :)

Sam še imam vedno trohico upanja,vse bo pa konec z porazom proti Kopru.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 15 apr 2010, 19:11 
Odsoten
Uporabniški avatar
Smo pred večnim derbijem

MARIBOR VSOLIMPIJA

Sezone je v smislu boja za državnega prvaka realno gledano končana,seveda vsi navijači Maribora upamo na "Čudež" in po tem osvojitev prvenstva,a tako kot sem napisal,realno je vsega skupaj konec, Sproščen bo derbij z Olimpijo,a ker se ve da je to eden in edini velik derbi v Sloveniji zagotovo nemoremo pričakovati ležerne in nezanimive tekme.

Obeta se nam dober obračun,sam dajem rahlo prednost Nk Mariboru saj so letos v obračunih z Zelenimi preprosto odlični 4 zmage na 4 srečanjih,preprosto na derbijih je bil letos Maribor za spoznanje boljši,hitrejši in spretnejši. A vsaka tekma je nepopisan list paprirja,tako da ne moremo z gotovostjo napovedovati kako se bo izšlo.

PS. Vse čestitke Alešu Mertlju ki je proti CM celju zadel svoj 1. zadetek v Ljudskem Vrtu :)

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 15 apr 2010, 23:46 
Odsoten
Uporabniški avatar
Ugled: 19
Se bojim, da je "večni derbi" v zadnjih letih nam, navijačem olimpije, prinesel veliko žalosti ... tudi od jutrišnjega si ne obetam veliko, ker je Maribor v boljši formi in ima na razpolago več kakovostnih igralcev. Poleg tega morajo Štajerci nujno doseči zmago, da bodo imeli vsaj teoretične možnosti za naslov prvaka. Kot ljubljančan bom držal pesti za upset, pa da bo Oblak dosegu clean sheet :P

p.s.Tudi jaz se pridružujem čestitkam g. Mertlju, model je bil v isti paralelki na gimnaziji, res kul človek, upam da mu rata dolgo kariero narest

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 16 apr 2010, 16:53 
Odsoten
Uporabniški avatar
NK Maribor v Ljubljani z golom Mihelića v 19. minuti vodi 0:1 na večnem derbiju.

Na vrh

OdgovorObjavljeno: 16 apr 2010, 16:56 
Odsoten
Uporabniški avatar
Olimpija izenačila z golom Bonfima v 24.minuti na 1:1. Super večni derbi

GREMO OLIMPIJA!

Na vrh

Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 183 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Naslednja

Časovni pas: UTC + 1 ura [ DST ]

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na: