pismo ikona
šport TV 1 logo
05:00
Japonska - Uzbekistan Azijski pokal
šport TV 2 logo
05:00
Amiens - PSG Ligue 1
šport TV 3 logo
05:00
Brazilija - Koreja IHF svetovno prvenstvo 2019

Forum

Seznam forumov Neodgovorjene teme Aktivne teme
Forum
Ekipa se spet na novo gradi z nekimi poprečnimi tujci ter slovenci, odhajajo pa mladi košarkarji ter večinoma ostalih košarkarjev iz lanske sezone... :roll: o vodstvu Olimpije pa ne bi preveč komentiral zadeve, ker tak nevejo kaj delajo. :D

Odšli: Saša Zagorac (Lukoil Academika-prvak Bolgarije)
- Vlatko Čančar (Mega Leks)
- Miha Lapornik (Bilbao Basket)
- Sava Lešić (Reggiana)
- Luka Rupnik (Actel Forca Lleida)
- Vasilije Vučetić (Bilbao Basket-posojan v Ametx Zornotza)
- Blaž Mahkovic (Igokea)
- Paolo Marinelli (?)


Prišli: trener Gašper Okorn
- Mirko Mulalić (Krka)
- Justin Robinson (Trikalla)
- Nikola Janković (Mega Leks)
- Jure Pelko (UBSC Raiffeisen Graz)
- Devin Oliver (Maccabi Kiryat Gat in SPO Rouen Basket)
- Dražen Bubnič (Donar Groningen)

V igri je še baje Domen Lorbek za prihod ter verjetno še kdo.
Domen Lorbek ni v igri, ker so na položaju 2 in 3ke že popolnjeni.
Uf pa res ja...

drugače pa prišel še Jan Barbarič iz Potoroža http://www.union.olimpija.com/novice/ba ... -okrepitev
Union Olimpijo je okrepil 211 cm visoki črnogorski center Stevan Milošević (31 let), ki je v lanski sezoni nastopal za poljski Torun.
http://www.union.olimpija.com/novice/mi ... -pod-kosem

Robinson zapušča Ljubljano
http://www.union.olimpija.com/novice/ro ... -ljubljano
Union.Olimpija.com
21 min ·
V sezoni 2016/2017 bo igralec članske zasedbe Uniona Olimpije tudi 18-letni Žiga Jurček (196 cm, 1998), ki je do sedaj igral za mladinske selekcije kluba.
Še zadnja dva prihoda v Olimpijo

Union Olimpija se je dogovorila za enoletno sodelovanje z ameriškim organizatorjem igre Brandonom Jeffersonom (175 cm, 1991), ki je v sezoni 2015/2016 igral v Nemčiji za Phoenix Hagen.
http://www.union.olimpija.com/novice/je ... zator-igre

Union Olimpija je sklenila enoletno pogodbo z ruskim igralcem Semenom Shashkovim (205 cm, 1989), ki je v sezoni 2015/2016 igral za domžalsko Lastovko.
http://www.union.olimpija.com/novice/sh ... a-olimpije

S tem je kadrovanje v članski ekipi Uniona Olimpije za sezono 2016/2017 zaključeno. Članski zasedbi bodo pri napornem ritmu tekmovanj in treningov pomagali še nekateri igralci mladinske ekipe Uniona Olimpije.
Semen Shaskov "vrhunska okrepitev" on in Bubnič na položaju 4, kot iz najhujše nočne more.
Union Olimpija je sklenila enoletno pogodbo s krilnim centrom Markom Mladjanom (205 cm, 1993), ki ima poleg švicarskega tudi srbsko državljanstvo. Mladjan, ki je švicarski reprezentant, je v sezoni 2015/2016 nastopal za Monthey in v povprečju dosegal 16,4 točke ter 6,7 skoka na tekmo.
http://www.union.olimpija.com/novice/no ... ko-mladjan
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Milan_Mla%C4%91an

Njegov ate je igral za legendarni Zadar 86!
Spet pušiona za piko. :roll:
Po tem, ko so v zadnji četrtini vodili že za 15. Človek bi pomislil, da je trener moštva Aleš Pipan :)
Nova blamaža Olimpije. Zapustil jih je najperspektivnejši član ekipe (Mesiček) in to kar brez odškodnine. Mesiček naj bi imel v pogodbi zapisano, da lahko zapusti klub ob neizplačenih obveznostih. Olimpija mu je iz lanske sezone dolgovala 7.900 evrov in Mesiček se je odločil za odhod v Italijo k Brindisiju. Ob tem je prejšnji teden še propadla prisilna poravnava Olimpije, ki je očitno spet v hudih težavah...
Bojim se, da ni daleč dan, ko bo nekoč cenjen evropski klub postal povprečen slovenski prvoligaš. Groza!
Maks mislim,da je na žalost ta dan že prišel.
Olimpija je podpisala enoletno pogodbo z nekldanjim slovenskim reprezentantom Domnom Lorbkom. Če je okreval po poškodbi kolena, bo Domen odlična okrepitev.
se strinjam
upam na ponovitev naslova
V kratkem naj bi se še okrepili na poziciji 4/5. V igri je baje Slokar. Nebi se čudil, da bi v klub prišel tudi Erazem Lorbek.
Ja, za Erazma bi lahko bila Olimpija odlična rešitev.
Erazem Lorbek si ne zasluži Olimpije, pa ne zaradi tega, ker bi bil za njo preslab, ampak zaradi zahtevne ljubljanske in slovenske publike, ki bi od njega takoj pričakovala 18,8 in 10,4 na tekmo dobila pa 6,2 in 4,6, in potem bi bil za penzijo in nevem kaj še vse. On po treh sezonah počitka potrebuje predvsem klub, kjer se bo lahko vrnil v tekmovalno formo brez pritiska, kar pa mislim da Olimpija ni. Če že klub v Ljubljani potem Ilirija.
Saj je že sedaj tako rekoč na robu penzije. To ni več igralec izpred let, poškodbe so ga konkretno zdelale. Tudi mlad ni več. Tako da nima smisla izgubljati preveč časa v malih klubih razen zgolj iz ljubezni do igre. Če danes ni sposoben za Olimpijo dvomim da bo potem naslednje leto, kaj šele kak boljši klub.

Pri sebi mora konkretno razmisliti ali ima smisel vztrajati, kakšna nova poškodba mu lahko še dodatno oteži preostanek življenja, konkretnejše pogodbe najbrž ne bo več videl, kar bi pomenilo da finančni motiv odpade. Predvsem pa mora razčistiti kakšen je sploh njegov domet v optimalni formi: je to slo. liga, ABA liga, morda Italija, Španija ipd.? Sam menim, da bi v ABA ligi še lahko dovolj dobro igral kaj više pa že veliko vprašanje. Nenazadnje je že bil na nekaj preizkušnjah, kjer žal ni bil uspešen.
Erazmu privoščim, da bi kolikor toliko uspešno zaključil kariero, toda mislim, da so ga poškodbe tako dotolkle, da bo to zelo težko. Enostavno je bil predolgo odsoten. In ne smemo zanemariti dejstva, da bo čez štiri leta star že 34 let. Če bi imel vsaj pet let manj, že, tako pa .....
Kdo je prisoten

Po strani brska 1 uporabnik :: 0 registriranih, 0 skritih in 1 gostov (Podatki temeljijo na uporabnikih, dejavnih v zadnjih 5 minutah)
Rekordno število uporabnikov na strani je 495 z dne 16 jun 2014, 21:22

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron