pismo ikona
šport TV 1 logo
06:45
Saudova Arabija - Katar Azijski pokal
šport TV 2 logo
06:45
TV Shopping
šport TV 3 logo
06:30
Danska - Norveška IHF svetovno prvenstvo 2019

Forum

Seznam forumov Neodgovorjene teme Aktivne teme
Forum
Nastopili bodo v AHL (alpski ligi)
http://www.hddjesenice.si/zelezarji-bod ... jski-ligi/
Zupančič se vrača na jeseniško klop
http://www.sport-tv.si/d220173/Hokej/Sl ... _klop.html
Jeseničani pa za alpsko ligo gradijo zaenkrat predvsem "slovensko"ekipo. Edini tujec je zaenkrat na pol slovenec Martin Oraže.

Iz Olimpije so pršli Miha Logar, Luka Kalan in Jure Sotlar. Iz Celja sta pršla Rok Stojanovič ter Žan Jezovšek. Na Jesenice se vrača Aleksander Magovac kot zadnji pa je klub okrepil Erik Pance. V igri je še kar nekaj slovenskih hokejistov (Koren, Leber, Kranjc... + nekaj lanskih igralcev) in mogoče pride še kakšen kvaliteten tujec oziroma je odvisno od kvote tujcev, ki jih določijo same hokejske zveze (baje med 3-6) ter finančne sposobnosti samega kluba. :D

Trenutna ekipa Jesenic:
http://www.eliteprospects.com/team.php? ... 17&status=
Jesenice je okrepil Aleš Kranjc!
David Rodman okrepil Jesenice.
Ali pa kar pobrisat temo glede na to da je s Slovenskim hokejem #konec.
Kje sta bila nekoč Jesenice in Olimpija! :? Gospodarstvo se krepi, za šport pa nima več nobenega posluha. Krka je npr. ravno danes objavila rezultate poslovanja, ki kažejo rekordni dobiček v višini 91,7 milijona evrov. Ob tolikih sredstvih bi za šport res lahko primaknila kakšen evro več.
In profitirala kaj točno? V resnih državah podjetja sponzorirajo klube kot oblika reklame, pri nas smo se pa kar razvadili da (še posebno državna) podjetja kar po defaultu sponzorirajo šport pa če je to upravičeno ali ne. V bistvu še več, splošno mnenje je da celo morajo.
Večkrat bi se morali vprašati kaj pa podjetje sploh dobi od sponzorstva in v Sloveniji trenutno vprašanje če dovolj da se pokrije vložek.
V majhni državi, kakršna Slovenija je, klubi ne morejo preživeti sami. Ali jim priskoči na pomoč gospodarstvo ali se profesionalizem ukine in vse, kar kaj velja, odide s trebuhom za kruhom v tujino.
Do tu vse lepo in prav. Vprašanje je le, če bo in kdo bo še delal na "iskanju in ustvarjanju mladih talentov".
Kdo je prisoten

Po strani brska 2 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 2 gostov (Podatki temeljijo na uporabnikih, dejavnih v zadnjih 5 minutah)
Rekordno število uporabnikov na strani je 495 z dne 16 jun 2014, 21:22

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov