puščica dol ikona
Trenutno na sporedu
puščica gor ikona
16:55 V ŽIVO
Meshkov Brest - Tatran Prešov, Rokomet - SEHA Liga
šport TV 1 logo
18:00
VN Nizozemske, druga dirka, Motokros - MXGP
šport TV 2 logo
17:25
Cagliari - Milan, Nogomet - Serie A
šport TV 3 logo

Forum

Seznam forumov Neodgovorjene teme Aktivne teme
Argument je napisal/-a: Mislim da morajo v CPL počasi spremeniti logiko in filozofijo. Koliko celjanov iz lastne šole je raztepenih po Evropi ; Lorger, Živžej, Bibilija, Gorenšek, Gregorc, Praznik, Koražija.... od vseh te domačih igralcev CPL ni imel veliko, čeprav jih je vzgojil.

Treba je strniti vrste in poskati lastne vire, sam mislim da je v slo. mladih fantih veliko potenciala in na njih graditi, denarja za prave okrepitve tako ali tako ni - povprečnih pa ne rabimo.

In tako je treba posikati tudi trenerja, kot so to storili v Velenju. V Sloveniji niso samo Tiselj, Tominec in Požun....Kao te besede dobijo še dodatno težo.[/quote]

Tole si zelo dobro povedal,naj mladi dobijo priložnosti in še izkoristili jih bodo.
V Celje prihaja eden najboljši vratarjev, ki je imel Srbija in Celje. To je seveda Dejan Perić!
http://www.sport-tv.si/novice/dejan-peric-znova-celjan/
Presenetljivo. :o Čeprav se je ob njegovem odhodu vedelo, da se bo še vrnil...toda glede na zadnje poteze uprave je tole kar presenečenje.
Marinko Kelečević umrl na poti v Celje
http://www.rtvslo.si/sport/rokomet/mari ... lje/262635

:oops:
Sebastian Skube iz Kopra v Celje.
V naslednji sezoni v Celju Ivan Slišković
http://www.rk-celje.si/aktualno/v-nasle ... sliskovic/
Žalostno, dve leti nobenega posta v tej temi, a se še spominjate kakšna evropska rokometna inštitucija je bil nekoč celjski rokomet.
Ali TV prenosi v sredini devedesetih, tekme proti Zagreb Badel, Barceloni :o Še Ivo Milovanovič je tedaj blestel, tekma v Golovcu bila razprodana v nekaj minutah. VSI ostali Slovenci in Slovenke pa gledali po TV, je pa res, da tedaj še ni bilo Kmetije, Bara ali Talentov ;)
No jaz, ki sem še malo starejši se dobro spominjam tudi tekem Aero Celja v drugi YU-ligi in tekem proti Sloga Bosnaprevoz, Partizan Bjelovar, Zamet Reka, Krivaja Zavidoviči...no moj ate se spominja še tekem na Skalni kleti, na asfaltu, rokomet na asfaltu, to pa je še bolj nevarno kot Ameriški nogomet!
Kaj pa zadnja leta:(
Domači tajkuni so se raje igrali monopoli, kot se ukvarjali s klubom, klub jim je bil bolj igračka, hobi, kot resen posel, potem pa še neposrečene kadrovske zadeve, Celjani se boste verjetno spomnili direktorja Mijota Zorka, ta je bil res KATASTROFA ! Žal tudi Pungi ni bil kaj boljši!
In te dni ?
No, mladih je dovolj, po OŠ je mlajših selekcij kolikor hočeš, Celje ima kar nekaj rokometnih biserov, denimo Zarabec, Janc. Nov golman letos veliko boljši kot prejšnja leta, a za kaj več manjka kakšen igralec svetovnega formata, a zato pač ni denarja. No morda pa nov lastnik Pivovarne Laško vendarle prepozna svojo ekonomsko računico in dojame, da lahko s relativno malim vložkom postane Pivovarna Laško prvak Evrope in to z napisom Heiniken na dresu!
Tako da..
V soboto ob 17.00 že prvi prenos CPL v Ligi prvakov na ŠTV 1, malo žalostno, da se tresemo pred Turkim, a danes vsak igra rokomet, žoga je okrogla, sreča spremlja hrabre, vroči navijači, podkupljivi sodniki, tako da Turke ni za podcenjevati. Žal :(
Nasledno soboto pa Zagreb, če ne bo končno polna dvorana Zlatorog, potem pa res ne vem ...
Ojoj, te poškodbe. Tako Janc kot Gal poškodovana, ob tem pa še Zaro, Gajič in Patrianova (ki pa je že dolgo na stranskem tiru). Kdo bo sploh igral na desnem krilu? Lahko, da bo Tamše Mlakarja ali Ivića postavil na ta položaj. Bomo videli.
http://www.sport-tv.si/d215295/Rokomet/Evropa/Tamse_El_Clasico_Jaz_sem_za_Milan.html

El Clasico :oops: :evil:
Jebem** Gorana Obreza in njegovo poneumljanje slovenskega naroda :(
A zdaj bo pa že vsaka "usrana" tekma El Clasico.
Komaj smo se rešili "vječni derbi" zdaj pa tole sranje od rokometnega El Clasica po vseh športnih portalih...
http://www.zurnal24.si/celjani-brez-prenosa-na-hrvaskem-clanek-257207

V resnici mi res dol visi za Žurnal 24, a napisati da hrvaški TV gledalci ne bodo mogli gledati tekme Celje:Zagreb v TV prenosu je res absurd. Totalno zavajenje :( Tekmo bo v živo prenašala hrvaška Arena TV, ki pa resnici na ljubo res nima "nacionalne pokritosti". A to je že druga zgodba, ki jo žal na Žurnal 24 ne razumejo :(
Jaz tudi na RTV SLO ne morem gledati Kmetije, a o tem Žurnal 24 nič senzacionalistični ne piše. Le zakaj ?
Podn slovesnkega novinarstva :(
In ti jim še reklamo delaš?
Ne samo jezen sem :(
:)
Imaš srečo, da je ta forum bolj slabo obiskan. :)
Slabo obiskan?
Skoraj ne verjamem!
Namreč, ko ob sredah oblečem ŠTV majico in grem v Celju na svinjski sejem, morajo policisti urejati promet, ker me VSI navzoči sprašujejo, če sem jaz Jurica z ŠTV forumu ;)
Da o tem, da dobim krompir ali čebulo za ozimnico skoraj zastonj, raje ne govorim ;)
Če bi bil to kar govoriš, bi ti dali nazaj stari račun, tko pa ti ne morem verjet. ;)
:)
Takole gre Jurica na svinjski sejem :D

https://www.facebook.com/mastersofdirt/ ... 6/?fref=nf
F1 v dnevni .....car :lol:
http://www.sport-tv.si/d215346/Rokomet/Evropa/Celjani_v_koncici_klonili_proti_Zagrebu.html

Škoda :(
Pa vendar...
Če bi bil trener Zagreba denimo naš Denič bi včeraj Celje zmagalo +10...
Veselin Vujovič je pač svetovna avtoriteta in trener, ki zna, ve in zmore iz ekipe potegniti največ!
Celje bo v naslednji sezoni zelo spremenjen, saj po sezoni bodo odšli naslednji:

Miha Zarabec odhaja v nemški Kiel, Blaž Janc v poljske Kielce, Vid Poteko v beloruski Meškov Brest... kakor Luka Žvižej, Ivan Gajić, Povilas Babarskas (Bregenz).

Klub pa bodo okrepili: Daniel Dušebajev (na dvoletno posojo iz Kielc), Urh Kastelic, Igor Anić, Branko Vujović. Blizu prestopa pa je tudi Jan Jurečič iz Krke. Po sezoni 2018/19 pa še pride hrvaški mladi rokometaš Josip Šarac. Z klubom pa je pred mescem podaljšal pogodbo tudi Branko Tamše (do sezone 2019/20)
Kdo je prisoten

Po strani brska 1 uporabnik :: 0 registriranih, 0 skritih in 1 gostov (Podatki temeljijo na uporabnikih, dejavnih v zadnjih 5 minutah)
Rekordno število uporabnikov na strani je 495 z dne 16 jun 2014, 21:22

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost