puščica dol ikona
Trenutno na sporedu
puščica gor ikona
14:55 V ŽIVO
Gorica - Domžale, Nogomet - Prva liga Telekom Slovenije
šport TV 1 logo
15:55 V ŽIVO
Rostov-Don - Gyori, Rokomet - EHF Liga prvakinj
šport TV 2 logo
16:05
Vrhunci, Košarka - Španska liga
šport TV 3 logo

Forum

Seznam forumov Neodgovorjene teme Aktivne teme
Nov fantastičen uspeh slovenskega športa! Primož Roglič je na svetovnem prvenstvu v kronometru osvojil srebrno medaljo. :)

Bravo Primož!!! :P
Slika

8-) 8-) 8-)
Slika
:) :) :) :)
Slika

Vrhunsko :D
Res je! In zgodovinsko!
Kakšna dirka je bila to, kako sem bil živčen, ko smo izgubili sliko. Takrat sem že obupaval in klel, da ne bo nič... No pa me je na koncu Saganator spet spravil v veselo razpoloženje. :D


Zgleda kot da je konec sezone... ampak NI :) Caka nas se nekaj zanimivih jesenskih klasik. Seveda tudi se zadnja monumentalna Giro di Lombardia.
To bo tudi zadnja priložnost, da Nibali pobere kaj omembe vrednega letos. :)

Lombardia je vsako leto zelo zanimiva, predvsem zaradi svoje razgibane, če ne celo hribovske trase. :)
Lo squalo še drugič v zadnjih treh letih osvojil Il Lombardio. Manjši napad na zadnjem hribu in potem spet delanje razlike na spustu kot on najbolje zna. Bravo, res mu privoščim. :D

Več: Prikaži
Slika


To pa je verjetno to kar se tiče res velikih dirk za letošnjo sezono. Na World Touru koledarju sta še Turška in Kitajska dirka, na katere se bo verjetno tudi splačalo vreči eno oko. :) Potem pa je vsega skupaj res konec in bomo lahko potegnili črto pod sezono 2017.

Največ točk v World Tour koledarju pa bo letos verjetno zbral Greg Van Avermaet, predvsem na podlagi res odličnega prvega dela sezone, kjer je osvojil kar nekaj spomladanskih klasik.
Kdo je prisoten

Po strani brska 3 uporabnikov :: 0 registriranih, 0 skritih in 3 gostov (Podatki temeljijo na uporabnikih, dejavnih v zadnjih 5 minutah)
Rekordno število uporabnikov na strani je 495 z dne 16 jun 2014, 21:22

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov